Bons resultats per al Club Tennis Pollença al Torneig del Circuit Promoció

179

Els jugadors del Club Tennis Pollença varen aconseguir molt bons resultats al segon Torneig del Circuit Promoció que es va disputar a les instal·lacions del Polisportiu Municipal de Pollença, aquest cap de setmana passat.

Amb una norantena de tennistes inscrits, aquests foren els resultats per als tennistes del Club Tennis Pollença:

A la categoría benjamí, dos jugadors del Club Tennis Pollença, Rafel Cardell i Álvaro Molina, es disputaren la final. La victòria va ser per a Rafel per 4/1 4/1. En la categoria benjamí femení, el títol de campiona també va ser per a una pollencina, Malena Alfonsin qui va guanyar la jugadora de Manacor Isabela Benavides per 4/2 5/4.

Per la seva banda, Núria Ochogavía va guanyar la final de consolació de la categoria infantil femení a la jugadora rumana Sianna Rouslanova per 1/4 4/1 i 10/6.

PUBLICITAT

Per la seva banda, Lluc Reynés i María Provençal guanyaren el premi de consolació benjamí masculí i femení respectivament per identic resultat 4/1 i 4/2 a Gomez Anderi i Lily Henseler.

El lliurament dels premis va comptar amb la presència del regidor d’Esports, Mateu Tugores, i el president del Club Tennis Pollença, Toni Fuster.

Finalment, s’ha de destacar que Ipeksu Ozdemir va quedar campiona de la categoria cadet femení a Muro i Sergi Vila va guanyar la consolació aleví.