XEREMIERS ORATS I BATUCADA POLLENCINA AMENITZARAN LA CLAUSURA D’ONIT

201

Els Xeremiers Orats i la Batucada Pollencina amenitzaran la clausura de l’associació juvenil ONIT que dirà adéu a anys de feina i dedicació a la societat pollencina amb la Nit Fosca.

El 31 d’octubre, a les 18 hores, als jardins del Convent, actuaran els Xeremiers Orats i, a les 21 hores, la Batucada Pollencina.

Tal i com es va avançar dies passats la Nit Fosca de 2021 serà el 31 d’octubre, al Claustre de Sant Domingo de Pollença. La programació començarà a les 16 hores amb pintacares, photocall, jocs d’intel·ligència, taller de rosaris sense gluten i altres activitats que s’allargaran fins a les 18 hores.

Entre les 18’30 i les 20’30 hores, hi haurà el Passatge del Terror per a menors de 16 anys, un espectacle recomanat per a tots els públics. I, entre les 23 i les 00 hores, hi haurà el Passatge del Terror per a majors de 16 anys, un espectacle recomanat per a un públic adult.

PUBLICITAT

Les entrades per a la Nit Fosca de 2021 ja es poden comprar a Electrònica Cuadrado o al Taller Pedro i Xisco, així com també a la paradeta d’ONIT al mercat de Pollença. El donatiu és de 2 i 3 euros.

PUBLICITAT
PUBLICITAT