VOLUNTARIS  NETEGEN  CALA  CARBÓ

301
L'equip de voluntaris

Ma. Magdalena Tortella

Una trentena de voluntaris van dur a terme una neteja a Cala Carbó el passat dissabte 7. Segons ha explicat a aquest mitjà un d’ells, Josep Boladeras “va ser una cosa espontània entre amics i coneguts. Simplement, un dia anàrem a passejar per allà i vam veure la quantitat de brutícia i deixalles que hi havia arreu de la platja. Per això, vam decidir convocar el màxim de gent possible, mitjançant xarxes socials com Whatssap i Facebook, per anar a netejar la platja”.

Entre els voluntaris hi havia tant pollencins com estrangers, de diverses edats. Els organitzadors volen agrair especialment l’empresa de busseig Prodive Mallorca, del Port de Pollença, ja que es van involucrar bastant.

Entre tots, van recollir uns 150 quilos de residus, bàsicament ampolles de plàstic, bocins de porexpan i altres residus domèstics, que ficaren dins les bosses de fems que l’Ajuntament els va donar. També recolliren algunes peces més grans com ara dues canonades de plàstic enormes, trossos de barques i altra deixalla que no pogueren pesar degut al seu volum.

PUBLICITAT

A mig dia, acabada la neteja, dos operaris municipals acudiren a la platja amb un camió per a recollir les bosses.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT