VOLUNTARIS DEL MOLL IMPULSEN UNA RECOLLIDA SOLIDÀRIA DE PANADES

569

Voluntaris del Moll impulsen una recollida de panades per a les famílies necessitades del municipi. Per això, demanen ajuda a persones i entitats interessades en col·laborar en aquesta iniciativa l’objectiu de la qual és que tots els pollencins puguin assaborir la gastronomia pròpia de Pasqua.

Tothom que vulgui està convidat a fer panades d’allò que més els agradin (pésols, pésols i carn, carn, peix…) i dur-les diumenge 21 de març, en horari de missa, tant a l’església del Moll com a la de Pollença.

Per repartir les panades, aquests voluntaris compten amb el suport del Rector de Pollença, Mossèn Danilo de Urzeda, i es coordinaran amb els Serveis Socials de l’Ajuntament. De fet, en tenir les panades, les organitzaran amb lots en funció de cada família. Aquests lots es congelaran a les conservadores del Cendre de Distribució d’Aliments del Port de Pollença, on les famílies les recolliran entre el 22 i el 25 de març, una part, i entre el 24 i el 26 de març, la resta.

Si no hi hagués panades per a tothom, aquest grup de voluntaris no descarta anar als forns perquè tothom pugui menjar panades aquestes festes.

PUBLICITAT

PUBLICITAT