VINT-I-SETÈ DIA: TRANQUIL·LITAT CONTINGUDA

939
Alguns pollencins queixosos en veure un tractor baixant per l'escalonada del Calvari.

Ahir, 10 d’abril, 27 dia de confinament, Pollença va viure un Divendres Sant marcat per la tranquil·litat continguda. El funcionament al Centre de Salut va ser com un dia feiner i, més enllà de les telefonades per diverses consultes, no hi va haver res de nou.

Per la seva banda, la Policia Local tampoc ha apuntat cap incidència destacable en el dia d’ahir.

Un tractor per l’escalonada del Calvari

Per contra, diveresos pollencins s’han mostrat queixosos, perquè un tractor de grans dimensions va baixar per damunt l’escalonada del Calvari durant la desinfecció que es va dur a terme ahir horabaixa als diferents nuclis de població del municipi de Pollença. En aquest sentit, un pollencí comentava que “jo valor moltíssim que desinfectin, però això ho haurient pogut fer amb mangueres o motxiles”.

Demanat sobre aquest tema al batle de Pollença, Bartomeu Cifre Ochogavia, ha dit estar assabentat sobre el tema, però que “va anar amb bones” i, a més a més, “duia les rodes plenes d’aigua”.

PUBLICITAT

Amb la d’ahir, ja són quatre les desinfeccions generals dels nuclis urbans del municipi. Hi participaren 25 voltuntaris i empraren 650 litres de desinfectant dissolts dins 22.000 litres d’aigua.

En el conjunt de les illes Balears, a dia d’ahir, s’havien produït 1.488 casos de coronavirus, dels quals 737 s’han recuperat i 97 han estat exitus. El ministeri de Salut va informar que s’havien produït 8 morts durant els darrers 4 dies. A més a més, també va comentar que el punt més alt de la corba de contagis a les illes Balears es va produir entre el 19 i el 23 de març. Des d’aleshores, la tendència és a la baixa, ja que, des de fa dies, el nombre d’altes supera els nous contagis.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT