VINT-I-NOVÈ DIA: EXCURSIONISTA ACCIDENTADA AL CAVALL BERNAT

1694
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ahir, diumenge 12 d’abril, vint-i-novè dia de confinament, una dona resident al Port de Pollença va haver de ser rescatada de la Vall de Bóquer cap el Cavaĺl Bernat mentre feia una excursió. Es va haver de mobilitzar la Policia Local, els Bombers del Consell de Mallorca, voluntaris de Protecció Civil i Guàrdia Civil. De fet, ja era passada la mitjanit quan varen treure-la de l’escletxa on havia quedat. La dona fou traslladada a l’Hospital, en principi, per ferides lleus i denúnciada per incomplir el confinament. És més se l’imputarà un delicte, perquè era reincident. Així ho posen de manifest fonts de la Policia Local.

Per la seva banda, a l’ajuntament de Pollença, preparen els nous protocols per reprendre la feina durant aquestes setmanes de confinament parcial.

Finalment, al Centre de Salut de Pollença, la jornada d’ahir va transcórrer sense canvis respecte els dies anteriors. Des del Govern de les illes Balears, es reconeix la feina que ha fet i fa Atenció Primària, una tasca de triatge que ha contribuït a evitar el col·lapse dels hospitals durant els pitjors dies d’aquesta crisi de la Covid-19.

En el conjunt de les illes Balears, ahir, va haver 91 altes, 27 contagis i 10 defuncions, de manera que els casos de coronavirus s’eleven a 1.534, dels quals 112 han estat exitus i 848 han superat la malaltia.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
TOT MARCO digital