VICTÒRIA D’ÀNGELS LLOBERA A LA “TRAIL 100 ANDORRA BY UTMB”

191

Aquest cap de setmana de sant Joan l’elit de corredors de muntanya nacionals i internacionals s’han donat cita al Principat d’Andorra per participar en les diferents curses de la “TRAIL 100 ANDORRA BY UTMB”. La prova reina era l’Ultra Trail de 105 km i 6.900 m de desnivell positiu. Segons els organitzadors l’objectiu d’aquesta cursa era donar la volta al petit país del Pirineu coronant alguns dels nombrosos cims del Principat entre ells el Comapedrosa (el més alt d’Andorra de 2.942 m) El guanyador va ser l’Americà Zach Miller que va arribar a la meta de la plaça d’Ordino després 14 h 20 m. La guanyadora femenina va ser Ildikó Wermescher la veterana corredora alemanya que amb quasi 60 anys va arribar a la meta amb 19 h. 18 m.

Convidada per l’organització Andorrana, Àngels Llobera va participar en la Trail 50 K, amb un desnivell positiu de 3.600 m. Aquesta prova anava dirigida a un públic d’ultra trail expert, ja que el recorregut era d’una dificultat tècnica alta i els participants havien de coronar tres grans cims del Principat, com el Casamanya, el Comapedrosa, i el Pic de Carroi. Els corredors a més de l’esforç d’haver de córrer a més de 2.000 m d’altura, també pogueren gaudir dels paisatges de muntanya increïbles, passant per valls, llacs, refugis, rius, i per pistes d’esquí que a l’hivern són blanques i ara verdes i florides. La sortida es va donar al poble d’ Ordino d’on sortiren uns 500 corredors i corredores de 13 nacionalitats diferents. Àngels Llobera va dominar la prova de principi a fi, i va arribar a la meta amb 7 hores 10 m 37 s. La segona corredora en arribar fou la lituana Maliseva que va arribar 33 minuts després que n’Àngels, la tercera en arribar fou l’argentina López que va arribar en 8 h 8 m.

La pollencina va superar les seves pròpies expectatives, era un dels grans objectius de la temporada l’ha assolit amb bona nota.

PUBLICITAT
PUBLICITAT