VÍCTOR TORRES MUÑOZ, EL XEF MÉS JOVE DE L’ESTAT ESPANYOL

348

El descendent de pollencins Víctor Torres Muñoz és el xef mes jove de l’Estat espanyol. De fet, amb només 24 anys, està al capdavant de la cuina del restaurant Les Magnòlies d’Arbúcies (Girona), un restaurant que compta amb una estrella Michelin des de l’any 2012.
En aquests moments, Les Magnòlies té tancat per vacances, un descans que acabarà el 9 de febrer, moment en què el xef Torres Muñox s’iniciarà com a cap de cuina al reconegut restaurant.

Víctor Torres Muñoz és d’origen pollencí, la seva padrina és pollencina i ell se’n sent molt, de Pollença. A nivell professional, s’ha format a la prestigiosa Escola d’Hosteleria Hoffman de Barcelona i té experiència en establiments tan reconeguts com el Caelis, el Michael Bras, el Mugaritz o el Fäviken.

Des del mes de maig de 2016, Torres Muñoz treballa a Les Magnòlies. Per tant, “coneix bé la casa i té un currículum molt bo”, assegura el regent del restaurant, Isidre Fradera, a la premsa gironina. A més a més, Fradera destaca que el restaurant ha de continuar en la línia dels darrers anys. O sigui, “farem cuina de la terra que trepitgem i de la mar on ens banyem”, deia al mateix rotatiu Fradera.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT