VEUS  BLANQUES  PER  LA  SETMANA  SANTA  DE  1947

535
Seminari
Seminari

Gracià Sànchez Font

 

Sis veus blanques escollides entre la coral de la Parròquia foren les escollides per cantar durant la visita del Bisbe Hervás, cap allà la Setmana Santa de 1947. El record d’aquest esdeveniment n’és aquesta fotografia que, en el seu moment, va il·lustrar el Butlletí del Seminari.

Drets d’esquerra a dreta, hi ha Joan Coll Cifre, Felip Amorós, Martí Amengual Orell i Tomeu Perelló Siquier, mentre que asseguts i seguint el mateix ordre hi ha Miquel Cifre Forteza i Jordi Albis Bernat.

Vesteixen d’escolanets, vestit, amb tota seguretat de color vermell, i ruquet, blanc sense cap dubte. Duen la cara neta i la clenxa ben feta. No n’hi havia per menys: havien de cantar davant el Bisbe.

PUBLICITAT

Alguns sostenen en les mans les partitures amb el repertori de cants religiosos que, per a l’ocasió, els havia fet assajar el director, Mossèn Bartomeu Bennàssar “Pansa”. Se’n degueren sortir molt bé durant la visita pastoral. En prova d’això i com a agraïment, el Bisbe Hervás, va voler que la fotografia s’imprimís al Butlletí del Seminari. D’aquesta manera, avui és possible reproduir-la a PUNT iNFORMATIU.

 

Fotografia cedida per Jordi Albis Bernat.

PUBLICITAT
PUBLICITAT