VEÏNS DE SANT VICENÇ NERVIOSOS PEL BRANCAM CAIGUT DINS EL TORRENT DE CAN BOTANA

344
Amb poc més de cent metres, dins el torrent de can Botana, a Sant Vicenç, està ple de branques d'alzines caigudes.

Els veínats del carrer Torrent de can Botana, a Sant Vicenç, estan nerviosos perquè fa una setmana sencera que el brancam de diverses alzines omple el llit del torrent amb el perill que això suposa, en plena època de pluges.

I és que aquestes branques, entre les quals una alzina sencera, estan a molt poca distància una de l’altra, amb la qual cosa fàcilment es pot formar un tap i fer sortir de mare el torrent.

El delegat de la Cala Sant Vicenç, Miquel Llobeta, ha dit que “aquests arbres són propietat privada”. Per això, s’ha insistit a la propietat perquè les retirin. De fet, “ens han dit que demà dematí les llevaran”, ha assegurat Llobeta.

Cal apuntar que algunes d’aquestes branques han caigut damunt el carrer Torrent de can Botana i, més enllà de senyalitzar-ho amb tres cons, l’Ajuntament no ha fet res més.

PUBLICITAT
Fa dies que tres cons indiquen que hi ha branques damunt el carrer Torrent de Cant Botana, a Sant Vicenç.

Tampoc és d’estranyar, perquè dissabte va fer vuit dies que va caure una branca de pi a la rodona del carrer Temporal, a Sant Vicenç mateix, i encara és l’hora que hagin retirat la llenya que deixaren els Bombers que es traslladaren fins al lloc dels fets per retirar la branca de la calçada.

El delegat de Sant Vicenç, Miquel Llobeta, ha assegurat a Punt Informatiu que “si no és avui, serà demà quan retiraran aquestes branques”. De fet, si no s’ha fet abans, ha estat, perquè “hem tengut molt de trull amb la Fira del Vi”.

Molt prop d’allà on ha caigut l’alzina, hi ha més branques d’altres alzines que han caigut dins el torrent.
PUBLICITAT
PUBLICITAT