VAS A L’INSTITUT I T’AGRADA CREAR FICCIONS? IDÒ ESCRIU I GUANYA UN IPHONE, UN IPAD O UNA PLAY STATION

194
Ja es pot presentar el primés capítol dels

Ja s’ha obert la inscripció per a la 13a edició del concurs literari “AMIC-Ficcions, l’aventura de crear històries”. Es tracta d’un concurs de relats que abasta tot el territori de parla catalana i que va dirigit a alumnes de 3 d’ESO fins a 2n de batxillerat i també cicles formatius. S’hi pot participar de manera individual o en grups de màxim 3 membres i també hi ha premis per als professors més motivadors. L’any passat hi participaren 3.660 estudiants i més de 270 instituts. En total es publicaren prop de 1.500 històries, entre les quals n’hi va haver dues escrites per alumnes de l’IES Guillem Cifre de Colonya, que varen ser finalistes. L’any 2016 un altre relat escrit també per alumnes de l’IES Guillem Cifre de Colonya va ser el guanyador del concurs a les Balears.

Com participar?

La pàgina web www.ficcions.cat és el lloc on s’hi ha de fer la inscripció i el lloc on es penjaran els relats. A la web també hi ha cinc inicis extrets de diferents novel·les que han de servir de punt de partida perquè els participants escriguin les seues històries.

Els relats han d’estar estructurats en tres capítols que s’aniran pujant a la web en diferents terminis. L’11 de gener finalitza el termini per fer la inscripció i per pujar el primer capítol, el segon capítol s’ha de pujar abans del 3 de març, i el darrer abans del 29 de març. La segona quinzena d’abril se sabran els finalistes i el maig es lliuraran els premis.

Els premis

Els premis de l’edició d’enguany són: iPhone, PlayStation, iPad, Smartphone i auriculars sense fils. Hi ha premis per a les millors històries tant general, com per territoris (Illes Balears, Catalunya i València). També es premiaran als professors/es més motivadors/es de cada territori amb una estada de 2 dies per a 2 persones amb sopars i/o esmorzars inclosos.

PUBLICITAT

Organitza AMIC, compromís amb l’educació

L’AMIC, Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació, representa a més de quatre-centes publicacions en paper i digitals fortament arrelades arreu del territori, que conjuntament arriben a una tirada en premsa escrita en paper de més d’1.000.000 exemplars, mentre que en digital superen els 12.450.000 d’usuaris únics mensuals.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT