UNIDES PODEM: EL PROJECTE DE LA NAU D’EMSER TÉ BARRERES ARQUITECTÒNIQUES

150
Plànol de la nau d'Emser al polígon industrial. Foto: Unides Podem Pollença.

Unides Podem Pollença demana a l’ajuntament de Pollença que rectifiqui la nota de premsa enviada sobre el trasllat d’EMSER al Polígon Industrial i que “realitzin els canvis necessaris al projecte perquè contempli les mesures d’eliminació de barreres arquitectòniques”.

Des d’Unides Podem donen suport al trasllat d’EMSER des del Puig de Santuïri cap a la nau del polígon, “perquè com sabem, les instal•lacions actuals són molt deficients”. Ara bé, apunten que “voldríem matisar/qüestionar un aspecte”. I és que, segons la nota de premsa enviada per l’Ajuntament, “l’edifici també disposarà de nous vestuaris i dutxes adaptats per a persones amb mobilitat reduïda”.

En canvi, estudiat el projecte per part d’Unides Podem, aquests asseguren que “això sembla no ser cert per diversos motius:

  • 1r, la memòria descriptiva del projecte, a la pàgina 5, exposa a l’apartat “instalación sanitaria” que “ninguno de los vestuarios será de tipo adaptado conforme al Real decreto 110/2010…” (veure fotografia 1)
  • 2n, vists els plànnols, els vestuaris són al primer pis. Per accedir-hi, sembla que la única via és per escales. Si bé l’ús de la nau és industrial, també acollirà oficines pel servei de fems i aigües. Si algun dia es valorés contractar alguna persona amb mobilitat reduïda per desenvolupar tasques administratives, aquesta tendria moltes dificultats per accedir al lloc de feina i utilitzar un bany adaptat, que és inexistent.”
Fotografia 1.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT