UNIDES PODEM CELEBRA L’ACOLLIDA CIUTADANA AL PROJECTES DE LES ROTONDES PROJECTADES AL MUNICIPI

282

Unides Podem celebra l’acollida per part de la ciutadania a la reunió amb el conseller insular de Mobilitat i Infraestructures, Iván Sevillano, per parlar sobre les tres rotondes projectades al municipi de Pollença.

Fins a 25 persones, entre les quals representats de l’Associació de Veïns de la Cala Sant Vicenç, es reuniren ahir, 14 de gener, a can Llobera, per conèixer els projectes de 3 infraestructures històricament sol•licitades pels pollencins, que es licitaran durant aquest any. De fet, s’espera poder iniciar obres a finals de 2022, com a molt tard, principi de 2023.

Des d’Unides Podem celebren l’acollida que han rebut els projectes, els comentaris i suggerències de millora que ha fet la ciutadania i agraeixen a Iván Sevillano i el seu equip la dedicació per respondre, orientar i recollir propostes que treballaran les properes setmanes, abans d’aprovar inicialment els projectes.

El regidor d’Unides Podem Pollença, Michael L. Muller, a més d’agrair l’assistència dels veïns, va convidar-los a participar en una trobada oberta que hauria de caracteritzar, sempre, l’acció política.

PUBLICITAT
PUBLICITAT