UNDERMOLL FA UNA NOVA RECOLLIDA D’ALIMENTS

97

Avui, dissabte 26 de setembre, i demà, diumenge 27 de setembre, l’associació Undermoll fa una nova recollida d’aliments, després de l’èxit aconseguit el passat dissabte 19 de setembre quan dugueren a terme la primera jornada.

Entre les entre le 10 i les 14 hores d’avui dissabte 26 de setembre, a l’Eroski de la rotonda de l’hidroavió del Moll i entre les 10 i les 14 hores de demà diumenge 27 de setembre a l’Eroski del Polígon industrial de Pollença, hi haurà voluntaris d’Undermoll per recollir els aliments que dipositin els clients a fi d’omplir els prestatges del Centre d’Aliments del Moll.

Tal i com varen fer el passat cap de setmana, així com els carretons del supermercat es vagin omplint, carregaran una furgoneta i transportaran els aliments i productes de primera necessitat al Centre d’Aliments.

Des d’Undermoll, recorden que les aportacions siguin de productes d’alimentació, neteja o higiene bàsics. En aquest sentit, recomanen aportar llegums, conserves, pasta, arròs, galetes, productes d’alimentació per a nadons i infants, però també productes de neteja i desinfecció per a la roba i la llar, així com també productes d’higiene personal.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT