UNANIMITAT SOBRE ELS FESTIUS A LES ESCOLES

1003

Tots els centres educatius del municipi de Pollença, tant si són públics, concertats o privats, faran festa el 26 de febrer i el 29 d’abril, tal i com es va acordar en el transcurs del Consell Escolar Municipal celebrat aquest dimarts 15 de setembre.
Més enllà d’aquestes dues dates que són de lliure elecció per part dels centres, els alumnes del municipi de Pollença no tendran escola el 12 d’octubre (dilluns), el 2 de novembre (dilluns, perquè Tots Sants, això és l’1 de novembre, és en diumenge) i el 7 i 8 de desembre (dilluns i dimarts, ja que el 6 de desembre, dia de la Constitució, és en diumenge i la Immaculada, el 8 de desembre, en dimarts).
Les vacances de Nadal començaran dia 23 de desembre de 2015 i acabaran dia 7 de gener de 2016. Ja dins el nou anys, la primera festa per als escolars del municipi de Pollença serà el 26 de febrer (divendres) que obrirà un llarg cap de setmana, ja que el Consell Assessor del Calendari Escolar va triar el 29 de febrer (dilluns) com a festa escolar unificada i així fer un pont amb l’1 de març (dimarts), que és festiu per ser la Diada de les illes Balears.
Les vacances de Pasqua començaran el 24 de març i acabaran l’1 d’abril. Després hi tornarà haver un altre pont, ja que dia 29 d’abril (divendres) s’ha triat com a festiu per allargar el pont del 1 de maig que enguany és diumenge. I, amb aquests tres dies de vacances, els escolars arribaran a final de curs, això serà el 22 de juny.
De manera simbòlica, l’elecció dels dos festius de lliure elecció es va deixar pel darrer punt de l’ordre del dia en un Consell Escolar Municipal en què es recuperà la motivació per fer feina, ja que es posaren les bases, perquè aquest òrgan esdevingui el motor de l’àrea d’Educació de l’ajuntament de Pollença. D’això, però, en parlarem al proper PUNT iNFORMATIU que sortirà dia 30 d’abril de 2015.
Si voleu saber quins són els festius de 2016, la informació està al PUNT iNFORMATIU d’aquesta quinzena, o sigui el que trobareu al punts de venda habitual.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT