UNA VINTENA DE POLLENCINS PARTICIPEN EN EL RODATGE D’UN DOCUMENTAL SOBRE PIRATERIA

2158
Natalia Sabater, Maria Oliver i Nora Tugores són tres de les pollencines que participen al documental sobre pirates de Mallorca.

Una vintena de pollencins participaran en el rodatge de la sèrie documental de quatre episodis “Piratas en Baleares”. La sèrie està produïda pel canal Història, IB3 i Mapa Films, i tracta sobre l’impacte que va tenir l’activitat corsària a tot el Mediterrani i la petjada que deixaren els pirates a les Illes Balears.

Aquest cap de setmana varen començar a enregistrar les imatges a Cap Blanc i Es Calderers. Aquesta feina s’allargarà durant diverses setmanes. Maria Oliver, que participa de l’enregistrament com a figurant, explica que la productora contactà amb l’Ajuntament de Pollença i l’associació 31 de Maig cercant voluntaris que volguessin fer de figurants, i que aviat se n’hi apuntaren devers 20.

No saben on ni quan es fan els següents enregistraments. Tenim un grup de Whatsapp i ens van dient on hem d’anar”. Oliver explica que una part de l’enregistrament es farà a Pollença, però no sap on exactament ni quant. “Es plantejaren rodar la batalla final al carrer Major, però la presència de cables a les façanes els va fer enrere i s’enregistrarà al Poble Espanyol”. Oliver explica que el paper de Joan Mas el fa Àngel Flete. Tots ells fan de figurants en recreacions històriques. A més de les recreacions, hi ha entrevistes a historiadors.

La sèrie es podrà veure al Canal Història i A IB3 televisió.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
TOT MARCO digital
PUBLICITAT