UNA SETMANA PLENA DE CONTES

588

A partir de demà, dimarts 3 de maig i fins a divendres 6 de maig, cada horabaixa a partir de les 19 hores, al Claustre de Sant Domingo, hi haurà la Mostra dels Tallers de Teatre Escolar.
Els alumnes del Taller de Teatre de les escoles Port de Pollença, Miquel Capllonch i Joan Mas obriran aquesta setmana teatral que han titulat “La mà(r) de contes” amb la posada en escena de Fantasmes, Tià i Moros i Cristians. Això serà demà, dimarts 3 de maig.
El dimecres 4 de maig, altres grups d’aquestes mateixes escoles del municipi de Pollença, representaran Lletraferit, Beneti!, Tres Taronges i Cucarell.
El dijous 5 de maig, a més dels alumnes dels centres escolars abans esmentats, els alumnes de dansa de l’Escola de Música representaran la Dansa del cigne. Aquest horabaixa, a més a més, es pdorà veure Calabrot, Tres Dracs, Ferrer i Tirant lo Blanc.
Finalment, el divendres 6 de maig, actuaran els alumnes del Taller de Teatre de Joan Mas que representaran Pere sense por, Prohibit prohibir i Història Universal. A més a més, N2 Productions (grup de teatre vinculat als grups de conversa en anglès del Club Pollença) posaran en escena Sense paraules.
Tothom està convidat a assistir a aquesta setmana plena de contes representants pels grups dels Tallers de Teatre Escolar que, com s’ha dit, es faran cada horabaixa a partir de les 19 hores, al Claustre de Sant Domingo. Des de demà fins a divendres 6 de maig. L’entrada és gratuïta.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
TOT MARCO digital