UNA REIVINDICATIVA MARXA CICLISTA SURT DEL MOLL EN SUPORT A LA CAMPANYA SOS TURISME

309

Avui, dimecres 24 de març, a les 10 hores, des de davant de l’oficina d’informació turística del passeig Saralegui del Port de Pollença, ha sortit una reivindicativa marxa ciclista en suport a la campanya SOS Turisme.

Abans de sortir l’esportista pollencí, Sete Benavides, ha llegit un manifest acompanyat de treballadros i empresaris del sector turístic de la zona.

A continuació, els ciclistes han partit cap a Alcúdia, Platges de Muro i Can Picafort. A cada una d’aquestes aturades, es llegirà un manifest.

La marxa ciclista està convocada per “empresaris i treballadors del sector turístic de la zona nord de Mallorca” amb l’objectiu de “protestar contra la falta de suport de les intitucions públiques davant la greu crisi provocada per la covid.”

PUBLICITAT

Entre els organitzadors d’aquesta acció reivindicativa, hi ha l’Asociació Hotelera de Pollença, Teixit empresarial, Associació de Restauradors, Asociació de Villas i Associació de Veins del Port de Pollença. Del municipi d’Alcudia, hi prenen part l’Agrupació Hotelera d’Alcúdia, Asociació de comerciants i Asociació de Restauradors i séctor nàutic. De Platges de Muro, l’Asociació Hotelera de Platja de Muro, Asociació de Restauradors i comerciants, Empreses de ciclisme: Hüerzeler the Cycling experience, Rad Salon Mallorca i S’Escapada Bikes. I, de Can Picafort, Asociació Hotelera de Can Picafort, Asociació de Comerciants, Asociació de Restauradors de can Picafort i Asociació de Veïns de Son Bauló.

PUBLICITAT