UNA PETITA JOIA DEL CINEMA FRANCÈS AVUI VESPRE AL CINE-CLUB

152

El cinema francès sovint ens sorprèn amb petites joies carregades de poesia que transcendeixen les fronteres del país gal. I aquest és el cas de Petit Maman, la pel·lícula que es projectarà avui vespre al Cine-Club del Club Pollença a partir de les 20,30 hores. El film, estrenat aquest 2021, conta la historia de la petita Nelly, quan després de la mort de la seva àvia es trasllada amb la família a casa de la difunta durant uns dies, el temps necessari per a que els seus pares puguin buidar la casa. Durant el temps que es desenvolupa la pel·lícula, la tristesa és present, sobretot perpat de sa mare, que decideix anar-se’n i deixar la tasca a la seva al pare de Nelly. És llavors quan la nena coneix Marion, de la seva edat, i físicament idèntica a ella.

Petit Maman és una senzilla fàbula que transita entre el gènere fantàstic i el realisme màgic que reflexiona sobre las relaciones mare-filla.

La pel·licula va rebre el premi del públic a la secció oficial del festival de cinema de Berlí i el premi Sección Perlas: Premio del Público al festival de cinema de Sant Sebastià.

El preu de l’entrada és de 4 euros per als socis i 6 euros per als no socis.

PUBLICITAT
PUBLICITAT