Una Operació Quilo solidària i pedagògica

118

Demà dissabte, 8 d’octubre, a partir de les 10 hores, el Rotary Club de Pollença se sumarà a la campanya de l’Operació Quilo que, fa 15 anys, impulsen els clubs rotarys de Mallorca amb l’objectiu és recollir aliments per a famílies en situació de vulnerabilitat.

Aquest 2022, a més de recollir solidaritat, el Rotary Club Pollença ha sumat la voluntat de fer pedagogia amb aquesta Operació Quilo. Per això, ha implicat els alumnes de dos centres educatius del municipi que, demà, els acompanyaran als supermercats de Pollença: Lidl i Eroski del Polígon Industrial, i Eroski de l’avinguda Argentina i del Moll: Eroski de l’entrada i Hiper Centro.

Els voluntaris del Rotary Club Pollença acompanyats d’alumnes dels CEIP Joan Mas de Pollença i Miquel Capllonch del Port, aportaran informació sobre l’Operació Quilo i ompliran els carretons amb els aliments que hi deixeu de manera totalment voluntària.

Convé recordar que es demanen aliments no peribles com arròs, pasta, llegums, llaunes, etc., o bé productes per a la higiene personal, de la llar (casa i roba).

PUBLICITAT
PUBLICITAT