UNA LLUM PER LA PAU RECAPTA MÉS DE QUATRE MIL EUROS PER A UCRAÏNA

162

La iniciativa “Una llum per la Pau” que varen dur a terme de forma conjunta les associacions de veïns de Pollença, del Moll i de Cala de Sant Vicenç, juntament amb la Comissió de Confraries de Setmana Santa i la Parròquia de Pollença, va recaptar 4.175 euros que es destinaran íntegrament a ajudar el poble d’Ucraïna.

A més de les aportacions fetes per la ciutadania, s’ha de destacar que els socis del Reial Club Nàutic del Port de Pollença (RCNPP) han donat un euro per hom la qual cosa ascendeix a 1.500 euros.

L’Associació de Veïns del Port de Pollença i de Pollença varen pagar íntegrament la compra dels 2.500 ciris, amb la qual cosa ha estat possible que totes donacions es destinin íntegrament a Càritas per ajudar Ucraïna.

Una llum per la Pau és iniciativa que es va dur a terme durant la processó del Dijous Sant amb dos objectius concrets: expressar la ferma condemna dels organitzadors a la invasió militar d’Ucraïna per part de Rússia i mostrar el rebuig més absolut als atacs contra les persones i les entitats civils, així com també ajudar, en la mesura del possible, als refugiats que fugen de la guerra i al poble ucraïnès.

PUBLICITAT

Per dur a terme aquesta iniciativa es varen realitzar dues accions. Per un costat, les associacions posaren a disposició de la ciutadania 2.500 ciris amb la inscripció Una llum per la Pau. Per altra, amb l’encesa d’aquests ciris, es va fer visible el rebuig a la guerra a través d’una cadena humana de ciris al llarg de l’itinerari de la processó de la Sang, del Dijous Sant, per fer visible un sentiment de solidaritat i de pau.

Les entitats que han participat en aquesta iniciativa volen agrair la ciutadania per haver participat en aquest acte simbòlic i també al Reial Club Nàutic del Port de Pollença per la implicació en la causa solidària.

Les associacions de veïns de Pollença, del Port de Pollença i de Cala de Sant Vicenç, juntament amb la Comissió de Confraries de Setmana Santa i la Parròquia de Pollença posen de manifest que tenen la intenció de realitzar actes similars en un futur.

PUBLICITAT