UNA JORNADA PATRONERA MARCADA PER LA MÀGIA, LA REFLEXIÓ I LES GLOSES

239

Ahir, dia 29 de juliol i quart dia d’ençà que sonaren les canonades, el poble s’oplí de màgia, reflexió política i gloses, moltes gloses.

A les 18:30 (s’havia avançat l’hora d’inici) i amb el sol que encara queia amb força, va començar l’espectacle de màgia del Mag Albert a la plaça de Ca les Munnares. A poc a poc la plaça es va anar omlint de nins i nines que es meravellaren amb la màgia i le il·lusions del mag.

El Mag Albert va actuar a Ca les Munnares

Una mica més tard, a les 19:30, totes les cadires que s’havien preparat a la plaça Vella s’ompliren de gent, per escoltar el col·loqui presentació del llibre”El mirall de l’esquerra. Entre el desencís i la necessaria renovació”. A l’acte, que va ser presentat per la locutora M.Àngels Hernàndez, els dos autors del llibre, Joan Pau Jordà Sánchez i Miquel Rosselló Xamena, explicaren la seva visió sobre el camí que han de seguir els partits polítics progressistes.

Miquel Rosselló Xamena, M.Àngels Hernàndez i Joan Pau Jordà Sánchez

Ja entrant la fosca, va començar al claustre del Convent, l’acte homentage a Antoni Bisanyes. L’escenari es va omplir de gloses i cançons en homenatge a aquest conegut glosador. Entre els molts amics i artistes que participaren, es pogué escoltar la música del Glosadors de la Pleta i la veu de Francesca Palou “Paiàia”.

PUBLICITAT
Francesca Palou “Paiàia”
Antoni Bisanyes

Actes d’avui:

Avui divendres, 30 de juliol, a les 21:00 Josep Pere Peyró estrenarà al claustre de sant domingo l’espectacle en dos actes “Memòria de Costacurta”. Les entrades, que tenen un preu de 5 euros, es poden comprar a ticketib.com/ca/events/memoria-de-costacurta-pollenca

I a les 22:00, Ca n’Escarrinxo, Brothers in Band, grup que intrepreta les cançons dels Dire Straits, oferirà el show “The very best of Dire Straits”. L’entrada anticipada val 15 euros per a residents i 20 euros per a no residents a Pollença, mentre que a taquilla tindrà un preu de 25 euros. Les entrades es poden comprar a Can Moixet, al Club Pollença, a Electròdomèstics Reus o per internert a:

www.wegow.com/es-es/conciertos/brothers-in-band-tributo-the-dire-straits-en-pollenca-mallorca

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT