UN TOUR DE VEHICLES HÍBRIDS I ELÈCTRICS SERÀ A POLLENÇA DEMÀ DIVENDRES

325

E-Mallorca Challenge és un esdeveniment que té per objectiu donar a conèixer els vehicles elèctrics i híbrids del mercat. Es tracta d’unes jornades que tindran lloc el divendres 11 i el dissabte 12 de desembre i que comptaran amb la participació dels principals concessionaris de l’illa.

El divendres 11 les activitats començaran a les 8,30 hores al Quarter General Luque d’Inca quan tindrà lloc una xerrada entre els participants per xerrar sobre la mobilitat elèctrica i com aconseguir una major implantació a l’illa. A les 10,30 hores començarà la caravana de vehicles elèctrics que passarà per Lluc, Formentor i Pollença on els participants aturaran a dinar. Durant aquesta volta es faran una sèrie de desafiaments per posar a prova l’eficiència dels vehicles.

El dissabte la caravana passarà per Biniagual, Festival Park i acabarà de nou a Inca.

Aquest esdeveniment pretén convertir-se els pròxims anys en una referència per al desenvolupament de la mobilitat sostenible a l’illa, però enguany, a causa de l’especial situació, totes les activitats estaran restringides als participants.

PUBLICITAT
PUBLICITAT