Un Teatre de Barra social a Pollença

302

El proper dissabte 15 d’octubre, Pollença serà escenari d’una sessió de Teatre de Barra de caire social. I és que, coincidint amb la celebració de les VIII Jornades Socials, diferents espais del Convent de Sant Domingo acolliran peces de microteatre.

Durant aquesta vetlada, el públic pollencí podrà veure Blues, Browns & Grays que, s’havia de fer a l’Oh, Vermut el passat mes de maig, però un dels actors es va posar malalt i es va fer una altra peça.

Blues, Browns & Grays, que va ser escollida com la millor peça del Teatre de Barra de 2021 pel públic, és un homenatge a la televisiva Hill Street Blues (Cançó trista de Hill Street), transcorre en l’inici de la jornada laboral en un Departament de Policia.

Escrita i dirigida per Salvador Oliva, Blues, Browns & Grays, està interpretada per l’actor Rodo Gener i el mateix Oliva. Aquesta peça de microteatre es podrà veure al Claustre, a les 20 hores, a les 20’30 hores i a les 21 hores del dissabte 15 d’octubre.

PUBLICITAT

Per altra banda, també es podrà veure Capítol 1 i Abril.

Capítol 1 és una comèdia de Toni Serra, dirigida per Alícia Garau i interpretada per Aina Jagla i Héctor Seoane. L’argument tracta sobre la literatura. En concret, sobre el fet d’escriure una novel·la; quelcom que mai no és fàcil, sobretot quan, només començar, t’has d’enfrontar amb les mateixes dificultats que es trobarà en Miquel per crear la protagonista de la història…

Aquesta peça de microteatre es representarà al Museu de Pollença (carrer Pere Josep Cànaves, s/n), a les 20 hores, a les 20’30 hores i a les 21 hores del dissabte 15 d’octubre.

Escrita per Rafel Gallego i dirigida per Ferran Bex, Abril és una història d’amor, o no, interpretada per Santi Celaya i Aina Zuazaga. I és que Una dedicatòria, la cançó més bella del món, un primer d’abril, una copa…Un començament com altre qualsevol per a una història d’amor…etern?

Abril es representarà a la Sala de Conferències (passatge Jaume Autonell) de Pollença, a les 20 hores, a les 20’30 hores i a les 21 hores del dissabte 15 d’octubre.

El preu de les entrades és de 3 euros cada una.

PUBLICITAT