UN SANT JORDI ESPECIAL AMB PUNT iNFORMATIU

431
Indult a una rosa d'Aina Perelló

Dijous és 23 d’abril, dia de Sant Jordi, un jornada en què els llibres i les roses són protagonistes. Aquest 2020, la pandèmia del coronavirus impedeix omplir places i carrers d’amor, però PUNT iNFORMATIU vol que aquest sigui un Sant Jordi ben especial.

Amb aquest objectiu, hem convidat a pollencins que estimen les paraules i la literatura, perquè compartissin amb els nostres lectors un fragment d’un llibre.

Qui vulgui prendre part en aquest especial Sant Jordi de PUNT iNFORMATIU, ens pot fer arribar els vídeos a través del correu electrònic edicions@elgall.com o el WhatsApp 652 04 07 91. Han de ser vídeos enregistrats en horitzontal i de no més de 4 minuts de llargada. Abans de procedir a la lectura, heu de dir el títol del llibre i el seu autor.

Així que, a partir d’avui i fins diumenge, compartirem els vídeos literaris a través del puntinformatiu.cat, per impregnar-nos de lletres, paraules, sentiments, accions, pensaments, històries… En definitiva, una invitació a obrir la porta a la literatura i a descobrir móns nous sense sortir de casa.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT