UN SANT JORDI ESPECIAL, 3

376
Indult a una rosa d'Aina Perelló

Dia 22 d’abril, dissabte de Sant Jordi com diuen en bon mallorquí al dia previ a la festa, i puntinformatiu.cat ofereix el tercer lliurament d’aquest Sant Jordi especial que Andreu Aguiló qualifica de “surrealista”. Andreu Aguiló és un dels quatre lectors que avui comparteixen lectura amb vosaltres. Ell ha escollit un fragment de La dificultat del ser de Jacques Cocteau en una traducció d’Antoni Clapés. L’acompanyen Antònia Maria Ballester que llegeix un fragment de M’agrada Mallorca d’Alexandre Ballester; Biel March que llegeix el poema número 7 de la sèrie “Albons de Virgili, albons de Biel March” de Blai Bonet i Caterina Cifre Pasqual que llegeix un fragment de Música i pols. Un dietari de Pere Rovira.

Ahir 21 d’abril, Tomeu Cifre “Fus” llegí un fragment de la novel·la Moby Dick de Herman Melville en una traducció de Maria Antònia Oliver; Aina Torres, un fragment de la novel·la Sara i Jeremies de Sebastià Alzamora; Josep A. Cifre, un fragment de la novel·la guanyadora del Premi Guillem Cifre de Colonya de narrativa infantil i juvenil 2008 Bona nit, Júlia de Carles Sala i Vila, i Eva Cerdà, el poema “El déu de la tendresa” de Carles Duarte. Si els voleu escoltar, pitjau damunt la foto.

Dilluns 20 d’abril, varen inaugurar aquest Sant Jordi especial; Miquel Rosselló Xamena dient el poema “Coses” d’Eduard Escoffet; Àngela Alemany llegint un fragment de Matilda de Roald Dahl; Martí X. March Cerdà, un fragment de la novel·la guanyadora del Premi Guillem Cifre de Colonya de narrativa infantil i juvenil de 2019, Corporació d’alienígenes, SA de Lluís Prats, i Francesc Gomila Vicenç, un fragment de la novel·la Els senyors dels anells de John R.R. Tolkien. Si els voleu escoltar, pitjau damunt la imatge.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT