UN SANT JORDI ESPECIAL, 2

305
Indult a una rosa d'Aina Perelló

Aquest Sant Jordi serà diferent. No podrem sortir a remenar llibres, ni trobar-nos casualment amb amics i coneguts, ni compartir converses ni… Però el confinament, tanmateix, no impedirà que ho celebrarem. I tant que ho celebrarem! De fet, segur que el Sant Jordi de 2020 no sols serà recordat, sinó que esdevindrà molt més emotiu i especial que altres anys.

Amb l’objectiu de contribuir en aquesta festa dedicada als llibres i a l’amor, puntinformatiu.cat ha convidat a persones que estimen la literatura a compartir una lectura amb el públic real a través de la virtualitat. Així, ahir 20 d’abril, vàreu poder sentir Miquel Rosselló Xamena dient el poema “Coses” d’Eduard Escoffet; Àngela Alemany llegint un fragment de Matilda de Roald Dahl; Martí X. March Cerdà, un fragment de la novel·la guanyadora del Premi Guillem Cifre de Colonya de narrativa infantil i juvenil de 2019, Corporació d’alienígenes, SA de Lluís Prats, i Francesc Gomila Vicenç, un fragment de la novel·la Els senyors dels anells de John R.R. Tolkien.

Avui, és el torn de Tomeu Cifre “Fus” que llegeix un fragment de la novel·la Moby Dick de Herman Melville en una traducció de Maria Antònia Oliver; d’Aina Torres, un fragment de la novel·la Sara i Jeremies de Sebastià Alzamora; de Josep A. Cifre, un fragment de la novel·la guanyadora del Premi Guillem Cifre de Colonya de narrativa infantil i juvenil 2008 Bona nit, Júlia de Carles Sala i Vila, i d’Eva Cerdà, el poema “El déu de la tendresa” de Carles Duarte.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT