UN PLAFÓ INFORMATIU ELABORAT PELS ALUMNES DE MONTI-SION S’INSTAL·LA AL PUIG DE POLLENÇA

444
Acte de presentació i ubicació definitiva del plafó

Qui aquesta setmana pugi al Puig de Pollença es trobarà, a zona que dona accés al bar, un plafó informatiu amb valuossíssima informació sobre el Puig. Però el gruix d’aquesta informació no es troba al plafó en sí, sinó als codis QR que conté, ja que donen accés als treballs elaborats pels alumnes de Monti-sion sobre diferents aspectes del Puig de Pollença.

Va ser aquest dissabte 20 de novembre quan alumnat, famílies i claustre de professors del Col·legi Monti-sion és reunírem al Puig de Maria celebrar l’acte de cloenda del projecte aprenentatge i servei de la Serra de Tramuntana. Un projecte que es dugué a terme durant el curs passat, però per mor de la covid-19 no es va poder fer cap acte.

El projecte va consistir en la creació d’un Sites, tasca que anà a càrrec de l’alumnat, en el qual es va abocar tota la informació que anaven recopilant, des de fauna fins a tradicions o serveis que ofereix el Puig i recomanacions per a la seva conservació. Es pot accedir a tota aquesta informació al plafó i mitjançant codis QR.

El plafó es va fer gràcies a la col·laboració de Colonya i l’Obreria del Puig i l’Apima del col·legi organitzaren el dinar de germanor que va tancar l’acte.

PUBLICITAT
Foto: Twitter Colonya

El projecte continua en marxa i la informació es va ampliant i actualitzant. De fet, la setmana passada Pere Sales oferí una xerrada a càrrec de Pere Sales sobre la història del Puig de Maria.

PUBLICITAT