UN NOU ESPECTACLE DE CIRCART AL MOLL: VEN

125

La comanyia Si Seulement presentarà l’espectacle Ven aquest dissabte 8 de maig, a les 18 hores, a la plaça Miquel Capllonch del Port de Pollença.

Per raons sanitàries, l’aforament està limitat. Per això, cal treure una entrada al simbòlic preu de 0’97 euros, cosa que podeu fer a través de ticket ib.

Ven de la comanyia Si Seulement és un espectacle de circ contemporani, pensat per a un públic major de 8 anys. L’espectacle, que va merèixer el Premi del públic 2019 al Festival internacional de nuevos lenguajes escénicos (Artescena), dura 45 minuts.

L’argument de Ven gira entorn d’un cercle que hi ha al terra, un límit discret entre el públic i els dos artistes. Un espai de tensió, d’atenció, que s’estira i s’estreny. Un escenari simple cobra vida a través de l’impuls dels cossos i l’escolta de l’altre. El gest s’alimenta de la tècnica circense, on els equilibris, els malabars i la perxa xinesa dialoguen entre moviment i poesia. Ven està destinat a la humanitat que conservem, a aquest sentiment de confiança que ens construeix i ens eleva.

PUBLICITAT

Vet ací un tastet de Ven de la companyia Si Seulement:

PUBLICITAT
PUBLICITAT