UN NOU CONTAGI DE CORONAVIRUS, UNA ALTA

339

Des del Centre de Salut de Pollença, informen que ahir, dilluns 18 d’octubre, es detectà un nou contagi per SARS-CoV-2 i es donà una alta. Per tant, Pollença es manté en 18 casos actius.

Aquestes xifres corresponen als casos que segueixen al Pac. Això vol dir que, entre d’altres mesures, des del Centre de Salut, se’ls crida cada 48 hores per saber la seva evolució. Aquests positius poden haver estat detectats amb les proves PCR i tests d’antígens realitzats al mateix centre o a clíniques privades.

Les dades de la Conselleria

Segons les dades que aporta la Conselleria de Salut, la incidència al municipi durant els darrers 7 dies ha estat de 15 casos d’infecció per SARS-CoV-2, mentre que la incidència a 14 dies, de 30 casos. Per tant, la incidència acumulada a 7 dies és de 90 casos per cada 100.000 habitants, mentre que la incidència acumulada a 14 dies és de 180’1 casos per 100.000 habitants.

Segons la mateixa Conselleria, al municipi de Pollença i des que es va declarar la pandèmia, hi ha hagut 1.1115 casos de coronavirus.

PUBLICITAT
PUBLICITAT