UN MESTRE DEL CEIP JOAN MAS FA UNA MARATÓ DE QUILÒMETRES PER VIDRE RECICLAT

864
Foto: Facebook CEIP Joan Mas.

El professor d’Educació Física del Centre d’Educació Infantil i Primària, Mateu Capllonch, ha dedicat aquest matí a fer “Quilòmetres per vidre”, el repte que va presentar amb la classe de segon d’Educació Primària a la segona edició dels Peque Recicladors, que impulsen Ecovidrio i el Consell de Mallorca amb l’objectiu de conscienciar sobre la importància del reciclatge.

El repte “Quilòmetres per vidre” va rebre un dels premis de 100 euros en material escolar, 100 euros que s’afegeixen als 1.000 euros aconseguits pel centre educatiu en ser el més reciclador dels de la seva categoria en aquesta segona edició dels Peque Recicladores.

Durant la jornada d’avui, quan falta una setmana per acabar el curs, l’escola de Joan Mas ha seguit a través de les xarxes socials el mestre Mateu Capllonch i qui han animat i escalfat durant el seu recorregut per Pollença, el Moll i la Cala Sant Vicenç, entre altres indrets ha passat per la Font, per Coves Blanques i per Santuïri. Fa mitja horeta que ja torna ser al CEIP Joan Mas, on ha tengut una gran rebuda. No és per menys, Capllonch és clar un exemple de compromís i fermesa. Aquí teniu els darrers metres de Mateu Capllonch just abans d’entrar a l’escola Joan Mas.

Mateu Capllonch es va comprometre a fer quilòmetres en funció dels quilograms recollits al contenidor de vidre ubicat al camí que va cap al CEIP Joan Mas. Sort que es va marcar com a límit els 42 quilòmetres d’una marató estàndard, ja que els alumnes del CEIP Joan Mas aplegaren més de 5.000 quilos de vidre. Cal recordar que els alumnes del CEIP Costa i Llobera també varen guanyar la segona edició dels Peque Recicladors de la seva categoria.

PUBLICITAT

PUBLICITAT