UN MES MÉS PER VACUNAR-SE SENSE CITA

164
Foto: Govern de les illes Balears.

Encara que, per vacunar-se al Centre de Salut de Pollença, cal demanar hora a través de bitcita, la conselleria de Salut del Govern de les illes Balears ha allargat la vaccinació sense cita durant el mes de setembre a Mallorca.

Així que, si no voleu demanar cita, podeu anar al polisportiu Mateu Cañellas d’Inca, a l’Hipòdrom de Manacor o a Son Dureta (Palma), de dilluns a divendres de 16 a 19 hores i els dissabtes i diumenges de 10 a 19 hores, i us vacunaran.

Els bons resultats d’aquesta mesura d’incentivació de la vaccinació durant les dues darreres setmanes d’agost, han empès Salut a allargar la vaccinació sense cita a Mallorca durant el mes de setembre.

Des que es va posar en marxa l’obertura de vaccinació sense cita, prop del 21 per cent de la població ha elegit la vaccinació sense cita per ser vaccinada contra la covid-19. En total han estat vaccinades sense cita 12.783 persones: 9.326 a Mallorca, 1.210 a Menorca i 2.247 a les Pitiüses.

PUBLICITAT

Salut ha organitzat aquesta mesura paral·lela de portes obertes, perquè tots els ciutadans que encara no estiguin vaccinats puguin anar sense cita als punts de vaccinació. Aquesta iniciativa va dirigida als residents i a les persones desplaçades per motius laborals o familiars. És important que tothom que hi acudeixi per ser vaccinat dugui el document d’identificació.

PUBLICITAT