UN MATEIX LLOC, DOS MOMENTS DIFERENTS

909

Fa un parell de setmanes el lector Tolo Vallori ens va enviar aquestes dues imatges d’un mateix lloc: l’entrada principal de l’Hotel Molins de la Cala Sant Vicenç, en dos moments diferents: el 1965 i el 2021.

L’any 1957, es va inaugurar l’Hotel Molins, a la Cala Sant Vicenç; un d’aquells hotels insígnia del municipi de Pollença. Amb unes excepcionals vistes cap al Cavall Bernat, allà es formaren grans professionals del sector, homes i dones que aprengueren l’ofici al costat de cambrers, metres, recepcionistes… forjats a l’Hotel Formentor, sobretot.

Al 1965, la indústria turística es multiplicava i es consolidava arreu de Mallorca i de les illes Balears. També aquí, a Pollença, on feia més de mig segle que els primers viatgers havien descobert la bellesa d’aquesta llum i paisatge nostres.

Gairebé 60 anys després, aquell Hotel Molins ha estat objecte d’una reforma integral. Amb aquest obra, no només es modernitza un hotel amb solera, sinó que la planta hotelera de la Cala Sant Vicenç, en general, avança una passa més; una passa més endavant que l’entorn.

PUBLICITAT
TOT MARCO digital

I és que, es miri com es miri, més molt o més poc els hotels de Sant Vicenç han realitzat unes millores que es troben a faltar als carrers, als serveis, al mobiliari urbà… Exceptuant comptades intervencions, fa dècades que res no es mou en aquell paratge de bellesa excepcional.

PUBLICITAT