UN HOME S’OFEGÀ A CALA CLARA

1125
Ahir diumenge 17 de juliol, horabaixa, a cala Carbó, l'atra cala no turística de Sant Vicenç, un jove va tenir una reacció al·lèrgica per una picada de vorm.

Aquest cap de setmana, un home de 46 anys, resident a Mallorca, va morir ofegat a cala Clara, una de les cales no turísitiques de la Cala Sant Vicenç. Tot i amb això varen ser els socorristes qui, després de avistar l’home, comunicaren l’incident i mobilitzaren l’operatiu.

Segons informació del SAMU 061, el succés va ocórrer aquest dissabte 16 de juliol, a les 14 hores, quan un home, de 46 anys i resident a l’illa, es va ofegar per causes desconegudes.

Els socorristes varen treure l’home de la mar i iniciaren maniobres de reanimació cardiopulmonar que després foren continuades per un metge de Pollença i unitats mòbils d’Emergències (UME) que es desplaçaren fins al lloc –una unitat de suport vital bàsic i una de suport vital avançat–.

Tot i el temps de reanimació per part de l’ambulància de suport vital avançat, l’home, de 46 anys i resident a Mallorca, va morir.

PUBLICITAT
PUBLICITAT