UN FINAL DE TEMPORADA MOLT ACTIU AL CLUB DE BÀDMINTON POLLENÇA

74

El Club de Bàdminton Pollença ha celebrat un final de temporada molt actiu.

D’entrada, els més petits del Club han disputat el darrers Jocs Esportius Escolar (JEE) de la temporada i els ha anat molt bé. De fet, a pesar d’haver jugat contra jugadors més majors i amb més experiencia que ells, s’ha vist una evolució molt bona entre els primers jocs escolars i els darrers. A més a més, el seu entrenador, Esteve, ha estat al costat dels joves jugadors de bàdminton per valorar els seus progresos i ha dit són molt bons. 

Per altra banda, aquest divendres 18 de juny, es varen actualitzar els rànquings a nivell espanyol i Xinab està en el número 49 d’Espanya, en la categoria individual femení sub 13. Caterina assoleix el nombre 69 amb tan sols dos tornejos disputats.

És més Isabel i Joana es troben entre les 50 millors d’Espanya en la categoria dobles femení sub 15, concretament estan en el nombre 40.

PUBLICITAT

En la categoria veterans, estan lluitant de valent per fer-se un lloc amb el panorama nacional. Youssef se situa en el nombre 38 d’Espanya i Miquel Àngel en el nombre 53, en la categoria individual veterans; dues posicions molt bones donat que només han disputat dos campionats fins ara.

Fet i fet, des del Club de Bàdminton Pollença, acomiaden la temporada amb aquestes dades tan destacades. És més senyalen que “per setembre emprendrem la segona fase que ens dura al final d’any millorant en tot el que poguem aquests resultants i consolidant cada vegada més el nostre esport i sobretot el nostre poble”.

A més a més, informen que “vos esperam a tots dia 8 de juliol, a la platja de la Gola per divertir-nos amb una sessió d’air bàdminton que promet esser molt divertida”. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT