UN CAP DE SETMANA PRIMAVERAL AMB POESIA, ESPORTS, ENOLOGIA, MÚSICA

148

De moment, el dia és preciós, però l’oratge és fred, perquè, segons el meu veïnat, ha entrat vent del nord. Ja veurem com avança. Sigui com sigui, l’activitat social es presenta primaveral amb poesia, esport, enologia i música.

Miquel Costa i Llobera. Cicle de Conferències

Avui mateix, divendres 6 de maig, a les 20 hores, a la nova Sala d’Actes de la Fundació Rotger Vilalonga, al carrer Philip Newman, número 11, hi haurà la primera de les conferències del cicle dedicat al poeta pollencí Miquel Costa i Llobera.

Aquesta primera lliçó anirà a càrrec del professor de Llengua Catalana, Gabriel de la S.T. Sampol, que parlarà sobre “Els rebrots de Pi de Formentor: de Llorenç Riber a Miquel Àngel Adrover”.

Entre Pollença i Alcúdia

També a partir d’avui divendres i fins diumenge, dies 6, 7 i 8 de maig, al Pavelló del Polisportiuu d’Alcúdia, les jugadores de la categoria infantil femení del Club de Bàsquet Pollença jugaran el Campionat de Mallorca. Molta sort, al·lotes!

PUBLICITAT

I demà, dissabte 7 de maig, des d’Alcúdia, partirà la prova esportiva coneguda com a Ironman i que, no només comptarà amb pollencins que hi participen, sinó que també passarà pel municipi. Per això mateix, convé que tengueu present algunes qüestions.

Fira del Vi

Demà, dissabte 7 de maig, i demà passat, diumenge 8 de maig, al solar de Can Conill, hi haurà la Fira del Vi; una bona ocasió per tastar els vins que es produeixen i descobrir-ne de nous.

Trobada de corals

Finalment, diumenge 8 de maig, a partir de les 18 hores, al Claustre de Sant Domingo, hi haurà una Trobada de corals de Primavera entorn de la qual es reuniran l’agrupació coral Gemandat de Mestres Jubilats; el Cor parroquial de Sineu, la Coral Gaudeta d’adults de Santa Mònica, el Coro Rock Academa Acmusic, el Cor d’adults de Sant Francesc, el Cor Ciutat de Mallorca i el Cor de Pollença.

L’entrada és gratuïta i sense reserva prèvia.

PUBLICITAT