UEP FLY COMENÇA A VOLAR A LES ILLES BALEARS

228

Divendres passat, 17 de juliol, va començar a operar la companyia Uep Fly, que incrementa les rutes interilles a les Balears. De fet, aquesta connexió s’incrementarà un 24 per cent entre Mallorca i Menorca i un 28 per cent entre Palma i Eivissa.

A la inauguració d’aquestes dues noves rutes interilles operades per la companyia Eup Fly, hi assistí la presidenta del Govern de les illes Balears, Francina Armengol, acompanyada del conseller de Mobilitat i Habitatge, Josep Marí. També hi participaren el director de l’Aeroport de Son Sant Joan, Tomàs Melgar, i el conseller de Uep Fly, Javier Taibo.

Armengol va senyalar que la posada en marxa de la companyia, a més de la creació de llocs de feina, permetrà la configuració de la millor connectivitat que ha existit mai entre les illes Balears i garantirà la cobertura de les freqüències mínimes establertes per l’obligació de servei públic (OSP) dels vols interilles.

“Que s’incorpori una tercera companyia a les rutes interilles farà possible que hi hagi un augment de les freqüències i que, de cop, hi hagi més vols disponibles per a la ciutadania”. Armengol també va agrair la companyia per confiar en uns vols “tan necessaris per garantir la mobilitat dels ciutadans de les Illes Balears, donant un servei que per nosaltres és de primera necessitat”.

PUBLICITAT

En aquest sentit, la nova companyia aèria, creada la passada primavera, ofereix tres freqüències més entre Mallorca i Eivissa (sis vols en total), i dues entre Mallorca i Menorca (quatre vols en total) al dia. Això significa que a les Illes Balears hi haurà un augment del 24 per cent de les connexions setmanals entre Palma i Menorca i del 28 per cent entre Palma i Eivissa.

La presidenta va destacar que la posada en marxa d’una nova companyia, que se suma a l’operativitat d’Air Nostrum i d’Air Europa en els vols interilles, també permetrà una estabilització dels preus i, fins i tot, “més assequibles per fer possible que els ciutadans es puguin moure amb tota la tranquil·litat dins la seva comunitat autònoma”.

La base d’operacions de la companyia s’estableix a l’Aeroport d’Eivissa, des d’on va sortir divendres passat el seu primer vol. Swiftair és el soci referent de Uep Fly i ja té experiència en els vols interilles. El soci fundador i director general de la nova companyia és l’actual vicepresident primer de la Confederació Espanyola d’Agències de Viatges, Rafael Gallego.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
TOT MARCO digital
PUBLICITAT