TROBEN UNA CARAVEL·LA PORTUGUESA VIVA AL PORT DE POLLENÇA

7129

A les 13:00 hores, una persona ha avisat l’112 de la presència d’una carabela portuguesa a la zona d’Albercuix.El servei de Salvament l’ha retirada i duu a terme vigilàncies per si hi ha més avistaments.En cas de que en vegeu alguna, avisau l’112 Illes Balears.

Publicada por Ajuntament de Pollença en Lunes, 28 de mayo de 2018

PUBLICITAT

Eren prop de les 12 hores d’avui migdia quan a l’Area de Medi Ambient de l’Ajuntament de Pollença han rebut una cridada de l’112. Un particular havia alertat al telèfon d’emergències de la presència d’una caravel·la portuguesa prop de la platja de l’Albercuix, al Port de Pollença. Immediatament el tècnic de Medi Ambient ha organitzat una batuda amb l’ajuda del servei de Salvament Marítim i en poc temps ha estat localitzada viva varada a les proximitats de l’Hotel Illa d’Or. El mateix tècnic de Medi Ambient ha estat l’encarregat de collir-la amb l’ajuda d’uns guants de làtex. Posteriorment ha estat tractada com a residu orgànic.

Tot i que no s’ha plantejat en cap moment tancar la platja, s’hi que del servei de platges s’ha organitzat una vigilancia davant la possible arribada de nou exemplars. Aquesta caraveL·la és la primera que s’ha trobat mai al municipi de Pollença. Es tracta d’una espècia molt urticant i pot provocar problemes a les persones més sensibles, però el fet que suri per damunt de l’aigua i que sigui bona d’albirar redueix les possibilitats que pugui picar a un banyista.

És important que davant qualsevol possible albirament s’avisi a l’112.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT