TRILOGIA PEYRÓ PER A UN JULIOL TEATRAL AL CLAUSTRE

342
L'autor, actor i director teatral Josep Pere Peyró.

L’any passat ens va fer riure com ja havíem oblidat durant el pregó de Festes de la Patrona i aquest 2021, el dramaturg Josep Pere Peyró retorna al Claustre de Sant Domingo per a l’estrena de Memòria de Costacurta i la reposició de la bilogia shakespeare amb Set maneres de ser Hamlet i Perifèria Otel·lo.

Els dies 10, 17 i 30 de juliol, a les 21 hores, al Claustre del Convent de Sant Domingo, el dramaturg Josep Pere Peyró presentarà per al públic pollencí la trilogia formada per Set maneres de ser Hamlet, Perifèria Otel·lo i Memòria de Costacurta.

Les entrades d’aquestes tres obres de teatre es posaran a la venda demà, dijous 1 de juliol, per un preu de 5 euros cada una. Podeu adquirir-les aquí.

Set maneres de ser Hamlet

Encara que coneguda pel públic pollencí, Set maneres de ser Hamlet és “una manera divertida d’actuar Shakespeare”, “de representar Hamlet, un personatge que no sap si ser o no ser, si morir o dormir, si actuar o restar immòbil front d’un joc de variacions que trastoca, irreverent, la tragèdia en comèdia”.

PUBLICITAT

Qui encara no l’hagi vista o qui vulgui tornar riure de bons i de veres, el proper dissabte 10 de juliol, a les 21 hores, al Claustre, Josep Pere Peyró representarà Set maneres de ser Hamlet.

Perifèria Otel·lo

També a partir d’una idea del mateix Josep Pere Peyró, Perifèria Otel·lo tanca la bilogia shakespeare que inicià Set maneres de ser Hamlet. Aquesta vegada, però, Josep Pere Peyró comparteix escenari amb Biel Ramón.

I si a Set maneres de ser Hamlet, Peyró repassa la història del teatre a partir d’un personatge desempoderat, aquesta vegada la inspiració sorgeix a partir de l’obra del dramaturg anglès Otel·lo el moro de Venècia, amb un personatge impulsat per la gelosia que aboca a la tragèdia.

Perifèria Otel·lo es representarà el dissabte 17 de juliol, a les 21 hores, al Claustre de Sant Domingo.

Memòria de Costacurta

Per cloure aquest teatral mes de juliol, Josep Pere Peyró estrenarà a Pollença l’espectacle en dos actes Memòria de Costacurta.

En un primer acte, “l’autor recordarà moments de la seva infantesa (si ho sabíeu, padrineta) i joventut (si ho sabies, joventut) viscuts a Costacurta. Poble establert al nord de l’illa, a mitja dotzena de quilòmetres del Port de Costacurta que llepa la riba de l’extraordinària Badia de Costacurta, encalmada a l’ombra dels penya-segats del far de Fidenord i del Cavall Bernat de Calabruna, protectors del vent tramuntanal, que diría el poeta”.

Al segon acte, “Josep Pere Peyró abrigallat per la COSTACURTA-BAND:  Jaumé Cerdà, Juanan Torandell, Guillem Seguí, Gori Matas, Pep Lluís García i Miquel Gayà, formada per a l’ocasió, vos oferiran un breu recital d’una  tria de cançons escrites en moments significatius del insistir de l’autor”.

Això serà el dissabte 30 de juliol, a les 21 hores, al Claustre de Sant Domingo.

Aquest cicle de teatre està organitzat per l’ajuntament de Pollença.

PUBLICITAT