Tres pollencins pugen al podi l’Artiem Half Menorca Triatló de Fornells

316

Tres pollencins, Toni Torrandell (de can Rabassó), Sebastià Plomer (de la ferreteria Plomer) i Arnau Colomar varen pujar al podi de l’Artiem Half Menorca Triatló de Fornells (Menorca) que es disputà ahir, diumenge 25 de setembre.

Els tres joves participaven varen fer tercers de la Half Menorca Triatló de Fornells invertint tres hores 49 minuts i 9 segons per dur a terme les tres proves que, degut a les previsions meteorològiques, es va canviar la prova de natació (1.900 milles) per una carrera de 2 quilòmetres.

Toni Torrandell va fer la carrera de dos quilòmetres en 8 minuts; Sebas Plomer, els 90 quilòmetres en bicicleta en 2 hores i 5 minuts, i Arnau Colomar, la cursa de 21 quilòmetres en una hora i mitja.

Totes tres proves es varen dur a terme amb forts vents de tramuntana. Així que els pollencins hagueren de competir contra més de quatre-cents esportistes, però també contra el mal temps que va dominar el dia d’ahir, diumenge 25 de setembre, a Menorca.

PUBLICITAT

Els tres joves pollencins participaran a la prova més dura, la Half, ja que hi havia l’opció de participar a la Short, una prova amb distàncies més curtes.

Toni Torrandell (de can Rabassó), Sebastià Plomer (de la ferreteria Plomer) i Arnau Colomar feren tercers a l’Artiem Half Menorca Triatló de Fornells (Menorca).
PUBLICITAT