TRES NOUS CASOS, DUES ALTES

384

Des del Centre de Salut de Pollença, informen que ahir dilluns 4 d’octubre es diagnosticaren 3 nous contagis de coronavirus i es donaren 2 altes. Per tant, el municipi de Pollença hi ha 7 casos actius per infecció de SARS-CoV-2.

Aquestes xifres corresponen als casos que segueixen al Pac. Això vol dir que, entre d’altres mesures, des del Centre de Salut, se’ls crida cada 48 hores per saber la seva evolució. Aquests positius poden haver estat detectats amb les proves PCR i tests d’antígens realitzats al mateix centre o a clíniques privades.

Les dades de la Conselleria

Segons les dades que aporta la Conselleria de Salut, la incidència al municipi durant els darrers 7 dies ha estat de 13 casos d’infecció per SARS-CoV-2, mentre que la incidència a 14 dies, de 32 casos. Per tant, la incidència acumulada a 7 dies és de 78 casos per cada 100.000 habitants, mentre que la incidència acumulada a 14 dies és de 192’1 casos per 100.000 habitants.

Segons la mateixa Conselleria, al municipi de Pollença i des que es va declarar la pandèmia, hi ha hagut 1.085 casos de coronavirus.

PUBLICITAT
PUBLICITAT