TRES JUGADORS DEL BÀSQUET POLLENÇA REPRESENTARAN LES BALEARS AL CAMPIONAT D’ESPANYA

495

Jaume Amengual, Javier Yin i Joana Aina Cànaves són els tres jugadors del Club Bàsquet Colonya Pollença que jugaran amb les seves respectives seleccions balears, al Campionat d’Espanya de Bàsquet Infantil i Cadet. Aquest toneig es jugarà a Huelva entre els dies 2 i 7 de gener que tindrà lloc a Huelva entre el 3 i el 7 de gener. I hi participaran 19 federacions autonómiques, 76 equips i més de 900 jugadors i jugadores.

Jaume Amengual, sent jugador infantil de primer any, ha estat seleccionat entre els 12 millors jugadors de la seva categoria i està entrenat per Maties Cerdà.

PUBLICITAT

Joana Aina Cànaves també és una jugadora de primer any de la categoria infantil, tot i això també ha estat seleccionada entre les millors jugadors per defensar les Illes en aquesta categoria. Patrícia Garcia és l’entrenadora del l’equip femení cadet del Basquet Pollença.

D’altra banda, Javi Yin, és un jugador de Can Picafort amb moltíssima projecció que va triar el Basquet Pollença per formar-se com a jugador de bàsquet. Yin també representarà les Balears jugant amb la selecció cadet. Maties Cerdà és el seu entrenador, al Basquet Pollença, però el seu seleccionador i qui dirigirà l’equip cadet al Campionat d’Espanya serà Martí Josep Vives, entrenador pollencí i director esportiu del CB Pollença…

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT