TRES ETAPES DE LA CHALLENGE VOLTA CICLISTA A MALLORCA PASSARAN PER POLLENÇA

881

El dimecres 26 de genercomença la primera etapa de la competició ciclista professional més important de les Balears, la Challenge Volta Ciclista. Una competició que enguany torna als seus orígens. Per una banda recupera les seves dates habituals convertint-se de nou en la primera competició del calendari internacional de l’UCI que es disputa a Europa; i d’altre recupera el seu format de cinc etapes amb la participació dels millors equips i corredors internacionals del moment. En total hi participaran 25 equips, entre els quals hi ha el Movistar Team liderat per l’artanenc Enric Mas, un dels candidats a fer-se amb la victòria final.

Dels cinc trofeus o etapes d’aquesta challenge, dos passaran per Pollença i un altra, fins i tot, sortirà del municipi. Per tant, si s’ha de fer algun desplaçament en cotxe aquests dies cal estar pendent dels horaris i dels recorreguts per no trobar-se embossos.

Dijous 27 de gener, Trofeu Port d’Alcúdia – Port d’Alcúdia

A aquesta etapa de 173 km amb sortida i arribada al Port d’Alcúdia els corredors passaran per Artà, Manacor, Sineu, Sa Pobla, Campanet, Caimari, Lluc i Pollença i Port de Pollença. La sortida és a les 11:45 hores i està previst que arribin a can Escarrintxo per la carretera de Lluc entre les 15:45 i les 15:56. Després es dirigiran cap al Port de Pollença i voltaran cap a Alcúdia. Això serà sobre les 16:00 hores de l’horabaixa.

Divendres 28 de gener, Trofeu Serra de Tramuntana (Lloseta)

Aquesta etapa de 159 Km tindrà sortida i arribada de Lloseta. Els corredors sortiran a les 12 hores i arribaran a Pollença des de Sa Pobla a les 12:45, per després voltar direcció Lluc.

PUBLICITAT

Dissabte 29 de gener. Trofeu Pollença – Port d’Andratx

La sortida d’aquesta etapa serà de la Plaça Major de Pollença. Els corredors es concentraran a partir de les 11:330 del matí, però no es tallarà la cinta fins a les 11:50. La sortida del municipi serà neutralitzada. Sortiràn de davant el Club direcció al carrer Antoni Maura, carrer Major, plaça Sant Jordi, carrer del Mar i finament a la rotonda de can Berenguer es farà la sortida oficial. Després de voltar per Sa Pobla i Alcúdia arribaran al Port de Pollença sobre les 12:40. Es dirigiran de nou cap a Pollença per després iniciar la pujada cap a Lluc en direcció Andratx. Està previst que la carretera de Pollença al Port estigui tancada entre les 12:30 i les 13 hores.

PUBLICITAT