Tres dies de restriccions de trànsit per la Setmana Internacional de Ciclisme Masters

718

Entre l’11 i el 16 d’octubre tindrà lloc la 25a edició de la Setmana Internacional de Ciclisme Màsters, i un any més seran nombroses les etapes que passaran o directament començaran al municipi de Pollença, provocant restriccions de trànsit a diverses carreteres.

La Setmana Internacional de Ciclisme Màsters engloba dues competicions. Per una banda, la XXV Challenge Vuelta a Mallorca para Màsters, que tindrà lloc entre el dimecres i el divendres, i constarà de quatre etapes. D’altra banda, el diumenge es disputarà, en una etapa única, la XXVIII Copa d’Europa de Màsters. Entre les dues competicions hi ha inscrits 276 corredors de les categories màster 30, màster 40, màster 50 i màster 60.

La competició comença el dimarts 11 d’octubre amb una etapa amb inici a l’Arenal de Llucmajor i seguirà el dia 12 amb una cronoescalada al Castell de Santueri de Felanitx. Però no serà fins al dijous 13 que la cursa trepitjarà carreteres pollencines.

Etapes i restriccions de trànsit a Pollença

PUBLICITAT
  • Dijous 13 d’octubre: Pro Cycle Hire – Port de Pollença. Es tracta d’una etapa en ruta de 83,3 km per a les categories Màster 50 i Màster 60, i de 103,4 km per a les categories Màster 30 i Màster 40. La sortida serà de la rotonda de Llenaire i l’arribada a Pro Cycle Hire, al costat de l’hotel Pollença Park.
    • Restriccions: Hi haurà talls intermitents de la carretera del Port d’Alcúdia a Pollença a les 9h, d’11 a 11:30 i devers les 14:15 h. Rutòmetre 50-60Rutòmetre 30-40
  • Divendres 14 d’octubre: Restaurante Tolo’s – Port de Pollença. Etapa en ruta amb sortida i arribada al passeig Londres del Port de Pollença.
    • Restriccions: Serà el dia més complicat. Entre les 9 h i les 14 h hi haurà talls de trànsit a la via de circumval·lació del Moll entre la rotonda de l’avió i Llenaire, a la carretera del Port de Pollença a Alcúdia, a la carretera de Sa Pobla-Pollença, a la carretera Pollença-Port de Pollença i a la carretera Lluc-Pollença. Per a més detall mirar rutòmetre. Rutòmetre 50-60Rutómetre 30-40
  • Diumenge 16 d’octubre: Copa d’Europa Màsters Alcúdia-Alcúdia. En aquesta etapa els corredors faran la volta Alcúdia, Sa Pobla, Pollença, Port de Pollença, Alcúdia.
    • Restriccions: Entre les 9 h i les 14 h hi haurà diversos talls a les carreteres de Sa Pobla-Pollença, Pollença-Port de Pollença i Port de Pollença- Alcúdia. Per a més detall mirar rutòmetre de l’etapa. [Rutòmetre M 50-55-60-65 i Rutòmetre M 30-35-40-45
PUBLICITAT