TRES DIES PER FER-SE LA TARGETA INTERMODAL A POLLENÇA

933
Presentació de la campanya del CTM amb els ajuntament per emetre la Targeta Intermodal.

Els dies 19, 22 i 23 de març, els pollencins es podran fer la Targeta Intermodal TIB directament a l’ajuntament de Pollença.

Amb l’objectiu d’apropar al ciutadà la possibilitat d’aconseguir la Targeta Intermodal, personal del Consorci de Transports de Mallorca (CTM) atendrà els pollencins que vulguin treure’s aquesta targeta que és una peça clau del nou sistema tarifari. Per això, dia 19 de març, entre les 9 i les 14 hores, seran al Centre Municiapl del carrer Metge Llopis, 2, del Port de Pollença per emetre les targetes, mentre que els dies 22 i 23 de març, entre les 9 i les 14 hores, seran a l’Ajuntament, al carrer Calvari, número 2 de Pollença.

Posteriorment, l’ajuntament de Pollença podrà continuar tramitant davant el CTM les targetes i lliurar-les en un termini de quinze dies. Els tres dies abans esmentats la targeta es donarà immediatament.

Amb aquesta campanya itinerant es vol respondre a l’interès que hi ha hagut per aconseguir el títol de transport des que va entrar en vigor el nou sistema tarifari del nou servei del TIB el passat 1 de gener.

PUBLICITAT

L’objectiu és fomentar que tothom tengui al seu abast disposar fàcilment de la Targeta. Per això, el CTM ha iniciat una campanya de col·laboració amb els ajuntaments per potenciar l’emissió de les targetes a cada municipi.

La Targeta Intermodal

La Targeta Intermodal és la peça clau del nou sistema tarifari. Per tant, és molt important facilitar que tothom hi pugui accedir fàcilment per poder beneficiar-se dels seus avantatges a l’hora de viatjar en tren o autobús interurbà.

La Targeta és gratuïta i, configurada com a moneder, permet acumular punts en cada viatge i reduir, com més l’empra l’usuari, el cost dels viatges.

Fins ara la targeta de transport s’emetia des dels punts d’informació del TIB de Palma, Inca o Manacor i es podia tramitar a través d’alguns ajuntaments adherits. En aquest darrer cas, l’usuari no s’endú la Targeta al moment, sinó que ha d’esperar uns dies que el seu consistori faci els tràmits corresponents amb el Consorci de Transports de Mallorca.

PUBLICITAT