TRES DIES DE CINEMA FAMILIAR A LA FRESCA

289

El cicle de Cinema Familiar a la Fresca aproparà al públic pollencí tres films, a tres indrets i durant tres vetlades d’agost.

La primera projecció d’aquest cicle de Cinema Familiar a la Fresca serà el dimarts 23 (i no el dilluns 22 d’agost com inicialment estava previst), a les 20’30 hores, a la plaça Vella de Pollença, on es podrà veure Raya. El último dragón, un film d’animació sense trama romàntica ni princeses ni cançons. Però amb una bona dosi d’esperit aventurer i, sobretot, un homenatge als clàssics del gènere.

La segona sessió de cinema serà el dimecres 25 d’agost, a les 20’30 hores, a la plaça dels Pins de la Cala Sant Vicenç, on es projectarà Space Jam. Una nueva era, una comèdia infantil d’animació, protagonitzada per l’estrella de la NBA LeBron James i els personatges animats de Looney Tunes,.

Finalment, el dilluns 29 d’agost, a les 20’30 hores, al passeig Saralegui 1, del Port de Pollença, es podrà veure Spirit: Indomable, una comèdia d’animació infantil basada en la sèrie original de Netflix Spirit: Cabalgando libre. Una història sobre l’amistat i la valentia, produïda per DreamWorks.

PUBLICITAT

PUBLICITAT