TRENTA-DOS CASOS ACTIUS DE CORONAVIRUS

696

La coordinadora del Centre de Salut, la Doctora Alejandra Valero, informa que, ahir 14 de juliol, es va diagnosticar un nou contagi de coronavirus i es donaren 7 altes. Per tant, el nombre de casos actius al municipi de Pollença se situa en 32 infeccions per SARS-CoV-2.

Des que a finals de juny es detectaren nous contagis després de més d’un mes sense casos actius ni noves infeccions per SARS-CoV-2, al Centre de Salut de Pollença realitzen entre 40 i 50 proves diagnòstiques.

Les persones que donen positiu a aquestes proves, però també aquelles que han estat diagnosticades a clíniques privades, reben l’atenció del Centre de Salut per saber com evolucionen.

Recordatori: consulta telefònica

Les persones que presenten símptomes compatibles amb la Covid-19, en cap cas, han d’anar al Centre de Salut, sinó que han de telefonar abans al 971532301 o al 971533041.

PUBLICITAT

Aquells que són contactes amb positius per SARS-CoV-2 s’han d’aïllar i esperar que, des de la Central Covid, es posin en contacte amb ells per fer-los la prova diagnòstica pertinent.

Aquesta és la manera de protegir els altres pacients i també els professionals.

Les dades de la Conselleria

Segons les dades que aporta la Conselleria de Salut, la incidència al municipi durant els darrers 7 dies ha estat de 30 casos d’infecció de SARS-CoV-2, mentre que la incidència a 14 dies, de 75 casos. Per tant, la incidència acumulada a 7 dies és de 180’1 casos per cada 100.000 habitants, mentre que la incidència acumulada a 14 dies és de 450’2casos per 100.000 habitants.

Segons la mateixa Conselleria, al municipi de Pollença i des que es va declarar la pandèmia, hi ha hagut 748 casos de coronavirus.

Cal tenir en compte que les dades de la Conselleria comptabilitzen tots els positius de persones empadronades a Pollença. És a dir, a més de comptar els casos que són seguits pel PAC Pollença, també hi figuren els casos detectats a altres centres hospitalaris o mitjançant les UVAC (unitat volant d’atenció al coronavirus). A més, aquestes dades reflexen els positius acumulats els darrers 14 dies, sense tenir en compte les altes que hagi pogut donar el centre de salut durant aquest període.

PUBLICITAT