TOTS DENUNCIA LA PÈRDUA D’UNA SUBVENCIÓ DE 500.000 EUROS PER PAGAR EL NOU ENLLUMENAT DEL MOLL

126

Tots per Pollença ha denunciat que el poble de Pollença haurà de pagar els 500.000 euros del “projecte de rehabilitació i millora per a l’eficàcia energètica de l’enllumenat públic de diverses zones del municipi de Pollença”. Aquestes obres havien de ser pagades íntegrament pel Consell de Mallorca però, segons ha explicat Tots a una nota de premsa, aquesta subvenció s’ha perdut per “la deixadesa de l’equip de Govern format per Junts Avançat i UMP”.

El termini que va donar el Consell de Mallorca per justificar les obres acabava el 16 d’octubre de 2017, però les obres no han estat acabades fins el desembre del mateix any degut a què es varen aturar abans de l’estiu, per no interferir en la temporada turística. Segons explica Tots al comunicat “L’equip de govern, en lloc de posar-se a fer feina, quant tocava i executar les obres en plaç, tal i com consta a correus electrònics fets públics ,i que consten dins expedient, es va posar a cercar doblers fàcils de davall les pedres sense cap mena d’ètica ni rigor pressupostari”. Des de Tots expliquen que fins i tot l’equip de govern va pretendre que l’empresariat turístic es fes càrrec de les despeses de les obres.

Els portaveu de Tots per Pollença, Bartomeu Cifre, demana al batle que doni explicacions i que “assumeixi responsabilitats o en demani als responsables”. Cifre afegeix que entre aquesta ajuda i no haver presentat cap proposta a les ajudes de projectes per l´ecotaxa, s’han perdut mes d’un milió d’euros dels pollencins.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT