Tothom a ballar aquest divendres amb el Solidance

247

El foment d’un estil de vida saludable i la solidaritat és la base d’un interessant esdeveniment que tindrà lloc aquest divendres a la plaça de Ca les Monnares de Pollença a partir de les 17 hores. Els alumnes del Grau Superior de tècnic en condicionament físic, que es fa a l’IES Guillem Cifre de Colonya, l’han anomenat Solidance i consistirà en una classe dirigida a l’aire lliure de diverses modalitats de ball. El preu per participar seran 2 euros i tot el que es recaptí és donarà a parts iguals i PRODIS i a ABAIMAR. L’entrada es pot comprar a la mateixa plaça entre les 17 h. i les 17:30, abans de l’inici de la classe, que serà a les 18 h. No hi ha limitació de places i l’activitat va dirigida a totes les edats. A més, es sortejaran diversos premis entre tots els participants i es podran fer donacions a ambdues associacions solidàries.

La classe serà dirigida pels mateixos alumnes, que s’ han preparat coreografies especifiques de diferents modalitats (zumba, aeróbic, bachata, hip hop, etc.) per a aquest esdeveniment. Durant una tots els 20 alumnes del grau superior s’aniran tornant per ensenyar cada una de les coreografies.

Expliquen els alumnes que la idea de l’esdeveniment va sorgir a la classe d’activitat física dirigida amb suport musical, impartida per la professora Paula Bargay amb la finalitat de poder mostrar el que havien après i a la vegada promocionar un estil de vida saludable i solidari entre els pollencins.

PUBLICITAT
PUBLICITAT