TOT U PI, UN VERMUT COSTAILLOBERIÀ

173

Aquest diumenge 29 de miag, a les 12’30 hores, a Can Llobera, hi haurà un vermut costailloberià que, amb el nom de Tot u Pi, agombolarà entorn a la taula Josep Pedrals, Núria Busquet i Joan Fullana.

Els versos de Miquel Costa i Llobera dialogaran amb la poesia més actuals. O sigui que Fullana, Busquet i Pedrals no només rellegiran els poemes del poeta pollencí, sinó que també se sentiran versos d’influència costailloberiana.

Aquest recital de versos, que s’acompanyarà amb un tast de vins, forma part del cicle d’acció poètica Versud que, amb motiu de l’Any Costa, arriba aquest 2022 fins a Pollença.

El preu de l’entrada és de 5 euros, una quantitat que inclou el tast de vi i una copa gravada amb uns versos de Miquel Costa i Llobera. Podeu comprar les entrades aquí.

PUBLICITAT

Aquest acte és organitzat per Mallorca Literària dins el marc de les activitats commemoratives de l’Any Costa, coincidint amb el centenari del seu traspàs.

Avui i demà

I és que avui comença un autèntic cap de setmana costailloberià. A més del vermut literari de diumenge, avui i demà hi haurà dos actes dedicats al poeta pollencí Miquel Costa i Llobera, de qui aquest 2022 es commemora el centenari de la seva mort.

La primera activitat serà avui horabaixa, divendres 27 de maig, a les 20 hores, a la seu de la Fundació Rotger Villalonga (carrer Philip Newman, 13), hi haurà la darrera conferència del cicle Literatura, identitat i pensament.

El Doctor en Filologia Catalana per la Univesitat de Barcelona, Damià Pons i Pons, parlarà sobre “La recepció apoteòsica de Miquel Costa i Llobera a Barcelona (1897-1908)”.

Dins aquesta mateix cicle de conferències, demà, dissabte 28 de maig, a partir de les 9’30 hores, hi haurà una visita historicoliterària a Pollença i Alcúdia.

Els investigadors Margarida Cànaves, Antoni Lluís Domingo i Pere Salas, entre altres, guiaran un recorregut per als espais de vida de Miquel Costa i Llobera a Pollença i a Alcúdia.

PUBLICITAT